Coordonatorul campaniei electorale ARD Adriean Videanu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca solicita Parchetului General sa se autosesizeze daca USL face numaratoare paralela in timpul desfasurarii procesului de votare, aratand ca acest lucru este ilegal.
Videanu a precizat ca ARD face un exit-poll cu institutii specializate si, conform datelor pe care le are, prezenta la vot la ora 10.00 era de 4,5%, "foarte apropiata de 4,52% de cat a dat BEC".

"Conform exit-poll-ului si as vrea sa fac aceasta corectie a numararii paralele, daca USL face numarare paralela o face ilegal, pentru ca inseamna ca ei contacteaza reprezentanti in sectiile de vot sau presedintii sectiilor de vot, motiv pentru care solicitam Parchetului General sa se autosesizeze pentru ca, daca in timpul desfasurarii procesului de votare se face numarare paralela, ea este ilegala. Ceea ce noi facem este un exit-poll cu institutiile specializate si, conform datelor pe care noi le avem, prezenta este de 4,5% la ora 10.00, foarte apropiat de 4,52% cat a dat BEC ca prezenta la vot la ora 10.00. Sa nu imi cereti procentele, ca nu vi le dau, doar atat va pot spune: e de bine!", a precizat Videanu, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.