Premierul Victor Ponta a declarat ca, pe viitor, alegerile vor trebui organizate la inceputul lunii noiembrie, criticandu-l pe Vasile Blaga pentru ca nu a fost de acord cu desfasurarea scrutinului decat in 9 decembrie.

Premierul a spus ca s-a suparat pe "acei incapatanati absurzi" care nu au fost de acord cu desfasurarea alegerilor la inceputul lui noiembrie, sustinand ca viitoarea legislatie trebuie sa reglementeze si acest aspect astfel incat ziua de votare sa fie programata intr-o perioada mai favorabila din an.

"Sigur ca m-am suparat inca odata astazi pe acei incapatanati absurzi, de care m-am rugat sa facem alegerile in noiembrie si nu au vrut. Au zis ca mai cresc ei in sondaje pana in 9 decembrie. Nici nu au crescut ei in sondaje si uite ce patim acum. M-am rugat de ei sa facem la inceputul lui noiembrie, dar cu cine sa te intelegi"
, a spus, duminica, Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Ponta s-a declarat bucuros pentru ca cel care nu a fost de acord cu organizarea alegerilor in noiembrie, referindu-se la liderul PDL, Vasile Blaga.

Comentand faptul ca Vasile Blaga nu a putut ajunge la sectia din Sannicolau Mare (Timis), unde trebuia sa voteze, Ponta a spus: "Acum ma bucur ca s-a blocat si nu poate ajunge la sectia de vot cel care a fost contra. Crede ca o sa castige nu stiu cat. Nu a castigat nimic. S-a blocat singur acolo. Uite ce se intampla, dar noi ne ocupam si ii deschidem si lui sectia de vot".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.