Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat ca Victor Ponta a mintit atunci cand a spus ca toate sectiile de vot din tara s-au deschis.

"Primul specialist al tarii - minciuna in direct. L-ati vazut pe domnul Ponta spunand la televizor ca toate sectiile de vot sunt deschise, iar la televiziune relata ca sunt sectii inchise in Mehedinti, Dambovita, Timis si BEC comunica ca nu sunt deschise toate sectiile", a declarat Ungureanu, potrivit realitatea.net.

De asemenea, purtatorul de cuvant al ARD, ca Ministerul Administratiei si Internelor nu-si poate asuma buna organizare a procesului electoral.

"Impresia generala este ca Guvernul s-a pregatit foarte bine pentru furt sub zapada si ploaie, dar nu si pentru zapada si ploi. Ministerul de Interne nu a fost in stare sa-si asume numarul alegatorilor, asa ca nu este nicio surpriza ca nu-si poate asuma buna organizare a procesului electoral", a mai adaugat Ungureanu.

Citeste si: Ponta: MAI a confirmat ca toate sectiile de votare sunt deschise


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.