Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, duminica, dupa ce si-a exercitat dreptul de vot la Scoala nr. 17, ca a exprimat alegerea pentru intrarea in normalitate si pentru iesirea din "marasmul economic".

"Am votat pentru intrarea in normalitate. Dupa opt ani de zile cred ca ii ajunge neamului asta toate zbaterile astea", a spus Oprescu, el adaugand ca votul sau a fost dat si din dorinta de a incerca sa iesim din "marasmul asta economic nenorocit" precum si dorinta de a trai normal.

Potrivit MEDIAFAX, primarul Capitalei a spus ca ii asteapta pe bucuresteni sa iasa la vot in ciuda "intemperiilor".

"Cu toate intemperiile astea, eu ii astept respectuos sa iasa din casa si sa-si spun cuvantul pentru ca odata la patru ani de zile pot sa o faca", a spus Oprescu.

El a aratat ca nu crede ca vremea ii va impiedica pe bucuresteni sa iasa la vot, dar a admis ca exista posibilitatea ca unii cetateni sa aiba retineri in jurul diminetii.

"S-ar putea sa aiba putini retineri in jurul diminetii, dar dupa aia se vor convinge ca mai important este sa iasa la vot si eu sper sa iasa la vot", a spus Oprescu.

El a mai aratat ca in Bucuresti nu sunt niciun fel de probleme. "In Bucuresti toate sunt la locul lor. Apa se scurge la canale, nu e apa pe strada, ma rog, asa de multa. Si asta, sigur, bineinteles, datorita primarului", a mai spus Oprescu.

Primarul municipiului Bucuresti a votat duminica dimineata la ora 09:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.