Liderii USL Crin Antonescu si Liviu Dragnea au votat, duminica dimineata, la Liceul Agricol din Alexandria, presedintele PNL spunand ca nu stie cat de masiva mai poate fi prezenta la urne in actualele conditii meteo, iar social-democratul sperand ca deseara "Romania sa fie mai fericita".

Potrivit MEDIAFAX, Antonescu a spus ca a votat pentru oamenii care sa schimbe Romania si sa ii dea un nou destin.

El a spus ca la Alexandria este mai bine de votat, din punct de vedere "meteorologic".

Intrebat daca se asteapta la o prezenta masiva la vot, liderul liberal a raspuns: "Nu stiu cat de masiva mai poate fi la nivel national, avand in vedere starea meteorologica. Din pacate vremea nu ne-a fost favorabila, ma refer la toti cei care doresc sa voteze, indiferent de optiune, dar mizez pe dorinta romanilor de a-si exprima optiunea si de a infrunta vremea".

El a mai spus ca va astepta la Bucuresti rezultatele nationale.

La randul sau, Liviu Dragnea a declarat ca se asteapta ca romanii sa vina la vot in sudul tarii, unde conditiile meteo sunt mai bune decat in Transilvania.

"Se pare ca prezenta este destul de buna in Teleorman. Cred ca pana la inchiderea urnelor cetatenii vor veni sa isi aleaga destinul si sper ca deseara Romania sa fie mai fericita decat a fost pana de curand", a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.