Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat, vineri, comentand intentia Guvernului de a face plangere penala impotriva sa, ca ii transmite lui Victor Ponta sa faca plangere penala si impotriva Comisiei Europene, aratand ca este vorba de proiecte aprobate de oficiali europeni.

"Daca tot vrea Victor Ponta sa se duca sa ma dea in judecata sau sa trimita la DNA, pentru ca oricum a balbait-o si nu am inteles pana la urma ce face - e alba, e verde, e galbena - ii dau niste documente sa faca plangere penala si impotriva Comisiei Europene pentru ca toate proiectele care au fost licitate au fost aprobate si in baza aprobarilor s-au semnat contractele de finantare. Ii dau aceste documente sa faca plangere penala sau sa duca la DNA si Comisia Europeana. Deci plangerea lui (Victor Ponta - n.r.) este incompleta sa adauge si Comisia Europeana", a spus Anca Boagiu la o conferinta de presa.

Potrivit MEDIAFAX, ea a aratat ca intelege ca, dupa Victor Ponta, si Comisia Europeana "este penala".

"Suntem in zona de multe petarde si perdele de fum pe care Victor Ponta le-a aruncat in aceasta campanie electorala, unde nu a fost capabil sa prezinte un program de guvernare, ci doar invective si atacuri fara niciun fundament in spate, avand un alt interes: scoaterea Romaniei din UE", a adaugat Anca Boagiu.

Guvernul va sesiza DNA ca urmare a neregulilor constatate in atribuirea contractelor de lucrari la autostrazile Nadlac-Arad si Orastie-Sibiu, a anuntat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice, Dan Vladescu.

Intrebat de jurnalisti daca raportul a identificat printre persoanele vinovate de situația creata pe fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, seful ANRMAP a precizat ca organele de urmarire penala sunt cele care vor stabili vinovatii..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.