Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, joi, ca nerespectarea votului popular de catre Traian Basescu va echivala cu o "lovitura de stat".
"A nu respecta rezultatul alegerilor, vointa populara din 9 decembrie ar insemna sa punem cu buna stiinta Romania in afara democratiilor europene si cu siguranta poate avea loc o adevarata lovitura de stat. Nu o tentativa manipulatoare asa cum s-a precizat in vara, dar la un vot semnificativ al populatiei in favoarea unei formatiuni politice, si noi consideram ca aceasta formatiune este USL, nerespectarea vointei populare ii pune pe cei care vor face acest lucru in afara statului de drept, in afara Constitutiei si in afara normelor democratice europene, inclusiv a tratatelor constitutive ale UE care privilegiaza democratia si statul de drept", a declarat europarlamentarul, potrivit rtv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.