Purtatorul de cuvant al campaniei ARD, Traian Ungureanu, a declarat, joi, ca Victor Ponta si Mircea Dusa trebuie sa demisioneze dupa ce BEC a anuntat oficial ca sunt 18 milioane de alegatori, iar Ponta a sustinut in vara ca sunt mai putin cu 2-3 milioane de alegatori.

Traian Ungureanu a mentionat, intr-o conferinta de presa, ca BEC a ajuns in mod oficial la concluzia ca sunt 18 milioane de alegatori, iar Victor Ponta "a ajuns la cea mai mare rusine pe care o poate trai un roman in fata romanilor".

"Ponta este omul care a provocat calvarul prin care a trecut toata natiunea romana atunci cand a falsificat, a declarat tot timpul ca suntem mai putin cu 2, 3, 4 milioane, stergand din drepturi milioane de oameni care nu i-au gresit cu nimic. Pentru asta, Victor Ponta trebuie sa demisioneze chiar astazi. Un om care isi permite sa falsifice numarul romanilor, sa-si faca jocul luni de zile, trebuie sa plece. Victor Ponta nu este un prim-ministru, ci primul adversar al romanilor", a adaugat Traian Ungureanu, potrivit MEDIAFAX.

Basescu: Guvernul nu a anuntat numarul de alegatori; creeaza conditii de fraudare a alegerilor

El a mai spus ca Ministerul de Interne poarta de asemenea o raspundere grava pentru ca trebuia sa anunte datele privind numarul alegatorilor, si nu sa faca acest lucru BEC, la presiunile societatii civile si ale ARD.

"MAI poarta de asemenea o raspundere grava, pentru ca aceste date nu trebuiau sa ajunga la BEC numai prin presiunile societatii civile, prin presiunile ARD, ale romanilor care vroiau sa stie aceste date. Si ministrul de Interne trebuie sa-l urmeze pe domnul Ponta in somaj. E o rusine, a ajuns o umilinta sa traiesti in Romania sub un guvern USL, sub un guvern care produce numai somaj, minciuna si ura", a adaugat Ungureanu.

Numarul total al alegatorilor pentru alegerile parlamentare de duminica este 18.248.414, conform datelor publicate de Biroul Electoral Central.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.