Presedintele Traian Basescu le ureaza multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi celor care isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae.

"Doresc sa urez tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi. Fie ca sarbatoarea acestui sfant atat de indragit, care a impartasit lumii intregi generozitatea si puterea credintei, sa ne aduca speranta si bucurie. La multi ani!", se arata in mesajul sefului statului, citat de MEDIAFAX.

Aproape 800.000 de romani, majoritatea barbati, isi sarbatoresc onomastica joi, in ziua Sfantului Ierarh Nicolae, potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Conform sursei citate, 797.725 de cetateni romani, dintre care 513.595 barbati si 284.130 femei, poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.