Victor Ponta a declarat, miercuri, ca viitorul Guvern va contine si un minister al Energiei. De asemenea, premierul a afirmat ca titularul postului ca colabora cu Comisarul european omolog.
"In viitorul Guvern va exista un minister al Energiei, care se va ocupa doar de energie", a declarat Ponta, potrivit realitatea.net.

Intrebat daca a creat o lista cu potentiali ministri ai Energiei, Victor Ponta a raspuns: "M-ati omorat cu listele astea scurte. Eu vorbesc in primul rand de conceptia guvernamentala si optiunea mea pe care am discutat-o si cu domnul Antonescu, spre a avea un minister si un ministru care sa se ocupe doar de energie. De altfel, in cadrul Comisiei Europene exista un comisar care are acest protofoliu, energia, si ministrul va avea si raportul direct cu comisarul pe energie. Nu vorbesc de persoane pana cand nu am in mana mandatul de a forma Guvernul", a mai adaugat premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.