Fostul deputat de Vrancea Alin Trasculescu a scris din arestul Politiei o scrisoare, postand-o pe un site al sau, in care sustine ca este nevinovat si ii intreaba pe alegatorii vranceni daca sa mai continue drumul in politica sau sa se retraga, spunand ca va afla acest lucru in 9 decembrie.

Arestat preventiv pentru fapte de coruptie, Trasculescu reactioneaza pentru prima data de cand a izbucnit scandalul, el postand pe un site o scrisoare pe care o incepe spunand ca a fost "umilit, ridicat de pe strada ca ultimul infractor", acceptand "umilinta arestarii preventive pentru a-si dovedi nevinovatia".

"Scriu aceste randuri pentru ca ma aflu in cel mai greu moment din viata mea. Si ma intorc catre dumneavoastra, cei care acum patru ani ati hotarat sa trimiteti un tanar vrancean in Parlamentul tarii. Pentru ca ma intreb si va intreb: este voia Domnului sa merg mai departe cu politica sau, dimpotriva, trebuie sa ma retrag? Si, pentru ca Domnul lucreaza prin oameni, voi afla pe 9 decembrie care-i este voia. Adversarii mei politici se bucura ca m-au eliminat din cursa electorala, dar singurii care ma puteti elimina cu adevarat sunteti dumneavoastra. Scriu aceste randuri si pentru ca va sunt dator. Mi-ati dat increderea dumneavoastra si in toti acesti ani am facut cum am stiut eu mai bine sa-i ajut pe vranceni, dar mai ales pe voi, cei din Colegiul 5. Si, cu ajutorul Domnului si al oamenilor, am ajutat scoli, gradinite, biserici si am contribuit la repararea unor drumuri dezastruoase, precum cel dintre Suraia si Focsani. Sigur ca am si nemultumirea ca nu am reusit sa duc la capat si multe alte proiecte abia incepute", scrie Trasculescu, care candideaza pentru un nou mandat de deputat in Vrancea la alegerile din 9 decembrie.

Potrivit MEDIAFAX, el spune ca scrie si si pentru copiii sai, care peste 10-15 ani se vor uita in ochii lui il vor intreba de ce a tacut.

"Copiii mei n-au gresit cu nimic sa mosteneasca un nume patat de cei care m-au eliminat, pe motive politice, pentru ca le stateam in gat", mai sustine fostul deputat.

El le multumeste alegatorilor pentru "incredere, speranta si mai ales puterea de a merge mai departe" si le cere iertare daca a gresit: "Sa ma iertati daca v-am gresit. Cred ca adevarul si dreptatea vor izbandi pana la urma. Aceasta este credinta si nadejdea mea. Datorita acestei credinte am curajul sa va privesc in ochi si sa spun ca sunt nevinovat. Pentru ca dumneavoastra sunteti singurii mei judecatori, care veti hotari ce voi face dupa ce imi voi dovedi nevinovatia: fie voi continua sa-i slujesc pe vranceni asa cum am mai facut-o si chiar mai bine, fie ma voi multumi sa am grija doar de familia mea si imi voi continua viata profesionala".

Citeste si:
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD. Ce acuzații grave i...
Deputatul Aurel Bălășoiu a...

Fostul deputat Alin Trasculescu, pentru care Tribunalul Bucuresti a emis mandat de arestare preventiva, a ajuns, in 29 noiembrie, in arestul Politiei Capitalei, fiind incarcerat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.