Prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda, ii cere presedintelui Traian Basescu "sa fie riguros" si sa cheme la consultari fiecare partid in parte.
"Presedintele cheama la consultari dupa alegeri partidele politice si cred ca Traian Basescu ar trebui sa fie foarte riguros aici. Eu regret faptul ca in primavara, el a acceptat sa primeasca USL-ul. Trebuia sa tina la aceasta interpretare foarte riguroasa si sper sa o faca in acest moment. Sper sa nu fie doar un discurs de campanie, cum ati spus dvs. si sa ne trezim ca din nou ii primeste pe cei de la USL, ca si cum protocolul Presedintiei n-ar putea sa spuna: vin cu adevarat partidele, rand pe rand. Asta este sensul referintelor constitutionale si legale pe care le-a dat presedintele si anume ca va consulta partidele", a declarat Preda, potrivit realitatea.net.

"Insist, sper, ii cer presedintelui sa faca acest lucru si sa nu fie doar o replica in aceasta dezbatere. Pe urma vom vedea ce se intampla. Sigur ca sper totusi sa avem un scor bun la ARD, astfel incat sa ne primeasca si pe noi, adica sa nu ne tina la usa", a mai adaugat europarlamentarul PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.