Victor Ponta i-a cerut ministrului Culturii sa continue organizarea Memorialului Jilava, aratand ca tinerii trebuie sa-i cunoasca pe adevaratii luptatori anticomunisti, si nu pe fostii nomeclaturisti, "cu sinecuri de la Basescu", care stateau in vilele lui Ceausescu si se declarau anticomunisti.

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, l-a informat, marti, pe premierul Ponta, la inceputul sedintei de guvern, ca a demarat organizarea Memorialului Jilava, dar ca asistenta la conferinta de prezentare a proiectului a fost "firava".

Ponta i-a cerut sa continue proiectul si a spus ca adevaratii luptatori anticomunisti trebuie cunoscuti de tanara generatie.

"Luptatorii anticomunisti stateau prin vilele lui Ceausescu pana acum. Acum, in sfarsit, poate aratati cine a luptat, ca nomenclaturistii erau acum luptatori anticomunisti. Poate le spuneti tinerilor cine a fost cu adevarat anticomunist, nu astia, sinecuristii. Am au grija sa le aduc aminte sinecuristilor, cu sinecuri de la Basescu, cum e cu lupta impotriva comunismului de la Vila Lac 2", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.