Un conflict a izbucnit, luni, la Targu Jiu, intre zeci de sustinatori ai liderului PSD, Victor Ponta, candidat pentru un nou mandat de deputat in Gorj, si ai contracandidatului acestuia, liderul PPDD, Dan Diaconescu.

In urma scandalului un tanar a ajuns la spital. Potrivit martorilor, tanarul ranit ar fi mers prin cartier cu o portavoce la care striga lozinci in favoarea lui Victor Ponta, precum "Sus Ponta!", "Votati Ponta", iar la un moment dat cativa locuitori i-au cerut sa se opreasca, apoi l-au agresat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In urma agresiunii, tanarul a fost transportat la spital cu masina unui prieten.

Imediat dupa acest incident, in strada au iesit zeci de persoane, sustinatori ai lui Victor Ponta, dar si ai contracandidatului acestuia, Dan Diaconescu. Oamenii s-au asezat pe trotuare diferite si au inceput sa se certe.

Sustinatorii lui Ponta, spun ca sunt de partea acestuia intrucat primarul din Targu Jiu, Florin Carciumaru, lider al PSD Gorj, le-a asfaltat strazile, a introdus canalizare in cartierul in care locuiesc si le-a dat ajutoare sociale.

De partea cealalta insa, sustinatorii lui Dan Diaconescu spun ca vor o schimbare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.