Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in discursul de la Cotroceni de Ziua Nationala, ca societatea romaneasca nu trebuie sa urmeze rupturile din viata politica.

Seful statului a sustinut un discurs, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Nationale, in care a spus ca aceasta sarbatoare gaseste clasa politica divizata de dispute.

"Suntem inaintea unei campanii electorale, iar Ziua Nationala ne surprinde dezbinati la nivelul clasei politice, dar societatea romaneasca nu trebuie sa urmeze rupturile din politica. Natiunea este una, statul este unul, iar romanii nu vor permite sa le fie distruse institutiile nationale de dragul unei competitii politice care se incheie oricum saptamana viitoare. Si dupa 9 decembrie, Romania merge mai departe si poate 1 decembrie este ziua in care ne putem reaminti cu totii ceea ce ne uneste, ceea ce este important si trebuie sa dainuie", a declarat Traian Basescu in discursul sau.

Citeste aici discursul integral al presedintelui Basescu.

In incheiere, presedintele i-a rugat pe romani "sa-si puna in curte, in balcon, la fereastra, unde se poate, un tricolor cat de mic"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.