Presedintele PDL, Vasile Blaga, a apreciat, joi, ca presedintele Traian Basescu este un model pentru partid, spunand ca daca acesta nu ar fi avut curajul sa preia conducerea formatiunii in 2001, acum probabil ca PDL nu ar mai fi existat.

"Traian Basescu este un om care a facut extrem de multe pentru partidul nostru. Este un om care, daca nu ar fi avut curajul sa preia conducerea partidului la Conventia Extraordinara din mai 2001, noi nu stim daca am mai fi existat, si pentru asta suntem extrem de recunoscatori. Daca as putea sa fac pentru partid cat a facut domnia sa... Da, este un model", a spus Blaga, intrebat intr-o conferinta de presa daca Traian Basescu este un model.

Potrivit MEDIAFAX, intrebat cat a ajutat Traian Basescu ARD, avand in vedere declaratiile acestuia in care a criticat intreaga clasa politica, Blaga a spus ca oricine spune lucrurilor pe lume ajuta opozitia.

"Eu sunt de parere ca orice cetatean, inclusiv presedintele Traian Basescu, cand prezinta situatia reala din tara, ajuta opozitia. Astazi opozitia este clar ARD", a adaugat Blaga.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, intr-o emisiune la Digi 24, ca Traian Basescu este un foarte bun presedinte, dar nu este un model.

"Traian Basescu este reprezentativ pentru generatia din care face si este un foarte bun presedinte. Nu este insa un model, oamenii politici nu trebuie sa fie neaparat modele", a declarat Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.