Europarlamentarul PSD, Catalin Ivan, a declarat ca "iesirile" presedintelui Traian Basescu din ultima perioada bucure USL-ul deoarece fiecare roman are ocazia sa-i vada "comportamentul de taverna de port".
"Iesirile lui Traian Basescu ne bucura pentru ca asta este Traian Basescu. Fiecare roman din tara asta are ocazia sa-l vada, daca sta ascuns la Cotroceni sau daca se ascunde de ochii lumii exista riscul ca romanii sa uite cine este de fapt Traian Basescu. Acesta este, cu comportament de taverna de port, cu jigniri, cu invective, cu rautati", a declarat Ivan, potrivit realitatea.net.

"Este bine sa-l stie romanii pentru ca 7,4 milioane de romani il stiu si si-au si exprimat opinia vis-a-vis de el. Mai sunt romani care probabil inca mai cred ca este un om care se ridica la nivelul functiei pe care o ocupa. Repet, este o functie pe care o ocupa abuziv si face abuz de aceasta functie ca sa sustina ARD-ul in campanie", a mai adaugat europarlamentarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.