Coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu, a declarat, miercuri, ca Victor Ponta este un "socialist de caviar", "un om care minte cum respira", "un incompetent desavarsit", aratand ca nominalizarea lui in functia de prim-ministru dupa alegeri va insemna inceputul scoaterii Romaniei din UE.

"Ambitia de a deveni din nou prim-ministru a lui Victor Ponta nu va fi altceva decat inceputul scoaterii Romaniei din UE datorita calitatilor morale si profesionale pe care domnul Victor Ponta le-a demonstrat in aceste sase luni de guvernare. Cred ca toti romanii incep sa-si dea seama cine e domnul Ponta: un socialist de caviar care deplange soarta romanilor, dar nu catadicseste sub nicio forma sa se jeneze cand se plimba tot timpul cu elicoptere si cu avioanele private", a spus Videanu intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca Victor Ponta este "un om care minte cum respira", "un hot dovedit care tine cu dintii de un doctorat pe care nu-l merita".

Videanu a mai spus ca Ponta este si un "incompetent desavarsit, de neegalat", democrat-liberalul aratand ca acesta este singurul om care poate sa le explice romanilor cum majoreaza salariile micsorandu-le.

Adriean Videanu a apreciat ca in sase luni Victor Ponta "a bagat Romania in stop cardiac", referindu-se la Oltchim, la Hidroelectrica, la restrangerea activitatii Mechel si Ford.

El a mai spus ca Victor Ponta isi pune in aplicare punct cu punct "planul Dogaru", platindu-si datoriile, fie ca e vorba de DNA, CNA sau CC.

Intrebat in legatura cu faptul ca presedintele Traian Basescu a spus ca nu-l va nominaliza din nou pe Ponta ca prim-ministru, dupa ce l-a suspendat, Videanu a aratat: "Cred ca cea mai grava problema este inceputul scoaterii Romaniei din UE daca Victor Ponta va fi nominalizat in functia de prim-ministru".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.