Victor Ponta a sustinut ca presedintele Traian Basescu a venit cu mai putini bani de la CE pentru subventiile agricole si i-a cerut ministrului de resort sa discute cu beneficiarii programelor europene pe agricultura, astfel incat acestia sa nu se lase "mintiti cu gogosi de la Cotroceni".
"Domnul ministru al Agriculturii, o sa va rog in continuare sa va intalniti cu beneficiarii programelor europene pe agricultura, sa le explicati. Sunt oameni care stiu adevarul si nu se lasa mintiti si pacaliti cu cine a venit de la Bruxelles cu mai multi bani, stiu foarte bine ca de fapt s-a venit cu mai putin, si este extrem de important ca la urmatoarele discutii pe politica agricola comuna, dincolo de gogosi de la Cotroceni, sa primim pentru agricultorii romani un calendar foarte clar de crestere a platilor directe, de fonduri alocate pentru dezvoltarea rurala", i-a spus premierul ministrului de resort, Daniel Constantin, la inceputul sedintei Guvernului, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca faptul ca Romania este pe locul trei in UE cu privire la consolidarea bugetara in perioada 2009-2012 a ajutat foarte mult in negocierile de saptamana trecuta de la Consiliul European privind bugetul UE 2014-2020.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.