Victor Ponta a cerut ministrilor sa nu raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu si sa il lase pe acesta sa isi continue campania electorala, explicandu-i si ministrului Apararii, Corneliu Dobritoiu, ca "este de bine cand te jigneste Basescu".

"Fac un apel la dumneavoastra sa-l lasati pe domnul presedinte Basescu in campania lui electorala, atata stie, atata face. Domnule ministru (Dobritoiu-n.r.), va rog eu sa...stiti cum, cand te jigneste Basescu, e de bine, nu va faceti niciun fel de grija, important este sa ne vedem de treaba", a spus Ponta in sedinta de guvern.

El a mai cerut ministrilor sa formuleze raspunsuri cat mai tehnice fara sa raspunda la calomniile, jignirile si minciunile cu care s-au obisnuit din partea presedintelui.

Presedintele Traian Basescu a spus, luni, intrebat despre declaratiile ministrului Apararii, Corneliu Dobritoiu, potrivit carora Strategia nationala de aparare nu a ajuns in termen la Parlament si ca ar fi "lautareasca" aceasta lege, ca "Mos Teaca este Mos Teaca".

"Deci o asemenea expresie nu putea veni decat de la Mos Teaca. Deci strategia de siguranta nationala sta in Parlament de doi ani si nu e dezbatuta. Sigur, orice mos Teaca poate spune nu a trimis-o. Dar Mos Teaca e Mos Teaca!", a raspuns Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.