Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a dansat pe ritmuri de manele, duminica seara, la un miting electoral, dar nu a facut acest lucru singur, ci alaturi de candidati USL la alegerile parlamentare, printre care Alexandru Mazare, Manuela Mitrea si Eduard Martin.

Edilul a urcat pe o scena amenajata in cartierul Poarta 6 din municipiul Constanta, unde a avut loc un miting electoral al USL si s-a adresat mai intai tinerilor prezenti la eveniment, carora le-a spus ca trebuie sa munceasca, sa invete si sa faca bani pentru a avea cat mai multe fete, transmite MEDIAFAX.

"Stiti cum ziceau astia mici: "stai acolo cu gagicile". Pai, nu-i mai bine cu gagicile decat cu politicienii ? E mai bine cu fetele? Ati vrea si voi la fel? Pai, atunci munciti, invatati, faceti niste (n.r. - Mazare face din degete semnul care simbolizeaza ca ai bani).... ca nu poti sa le tii daca nu ai (n.r. - repeta acelasi semn), dar sa stii ca nu poti sa o faci daca nu invatati, asta o spun pentru astia mici, nimic nu faceti daca nu invatati", a afirmat Mazare.

Primarul Constantei le-a spus apoi celor prezenti la mitingul electoral ca a locuit in acest cartier in urma cu mai multi ani si ca isi poate indeplini mai usor promisiunile daca dupa alegerile din 9 decembrie Guvernul va fi USL.

"Intotdeauna imi place sa vin in Poarta 6 pentru ca e cartierul in care am stat eu, cand ma vedeti la televizor sa spuneti asta e de la noi din cartier, asta e vecinu’, pentru ca stiti ca am stat aici, imi place sa vin aici, imi place sa fac treaba pentru voi. Am nevoie de data asta ca sa votati USL-ul ca sa poata sa ma ajute de la Bucuresti, am nevoie sa iau portul la Primarie ca sa pot sa scad facturile la intretinere, am nevoie de sprijinul vostru. Mi-e greu sa fac singur, ati vazut ca sapte ani m-am batut cu Basescu, nu a putut sa ma doboare, am incercat sa-mi tin promisiunile, dar e foarte greu, mi-e mult mai usor cu Guvernul nostru", a incheiat Mazare discursul.

Edilul l-a invitat apoi pe scena pe Adi de la Valcea, care urma sa tina un concert, dar mai inainte i-a provocat pe candidatii USL prezenti la eveniment, printre care Alexandru Mazare, Manuela Mitrea, Eduard Martin, sa danseze pe ritmuri de manele. Radu Mazare a spus glumind ca "daca nu danseaza, nu-i votam".

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Ei nu au dansat pe orice melodie, ci pe una compusa special pentru USL de Adi de la Valcea: "Cine e cu USL/ Haideti sus manutele/, Hai sa bem, sa ne distram/ Ca doar o viata avem / Haideti sus manutele / danseaza Radu Mazare / Hai popor, popor, popor / Alexandru senator".

USL a organizat un miting electoral in cartierul Poarta 6 in cadrul caruia au sustinut concerte Andreea Banica si Adi de la Valcea.

Click pe imagine pentru VIDEO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.