ARD deplange "atitudinea dispretuitoare" pe care PNL o are fata de cei care stiu ce inseamna liberalismul, cum sunt Calin Popescu Tariceanu si Andrei Chiliman, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda.

"Deplangem recentele evolutii din PNL, asocierea liberalilor cu Gigi Becali si atitudinea dispretuitoare pe care PNL o are fata de cei care stiu semnificatia liberalismului, cum sunt Calin Popescu Tariceanu, Andrei Chiliman. Deplangem agresiunea care este adusa valorilor liberalismului, agresiune care este exercitata cu ajutorul lui Gigi Becali si a trustului lui Dan Voiculescu", a spus Preda, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca fostul lider PNL Calin Popescu Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de UE, el adaugand ca este greu sa primesti sfaturi de la cineva care a anuntat, ca premier, fara consultari, ca Romania nu-si va respecta unele angajamente.

Liderul PNL a mai afirmat despre fostul premier ca a preluat una dintre temele promovate in mod mincinos de catre Adriean Videanu si Traian Basescu.

"Reia teza cat se poate de neadevarata, cat se poate de parsiva, cum ca cineva in Romania – ca ma viza pe mine, ca-l viza pe Ponta, nu stiu pe cine viza in orice caz din Guvernul USL - ar fi facut declaratii impotriva UE, impotriva occidentului, impotriva unor valori si orientari ale politicii externe romanesti. Asta e una dintre cele mai mari minciuni pe care minciniosi profesionisti de la Basescu la Videanu le-a spus in ultimi ani de zile, si anume ca USL, ca eu, ca Victor Ponta, am fi anti-occidentali", sustinut Antonescu.

Citeste si: Antonescu: Daca Tariceanu este desemnat premier, il excludem din partid si suspendam presedintele


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.