Copresedintele ARD, Mihai Razvan Ungureanu, solicita demisia presedintelui Senatului, Crin Antonescu, din cauza faptului ca "sub patronajul acestuia" s-au organizat sedintele Senatului in care nu a fost rezolvat cazul de incompatibilitate al lui Mircea Diaconu.
"Am ajuns in momentul de fata, in care Senatul incalca Legea fundamentala a statului, isi bate joc de ea. Aceasta ignorare continua a legii, a hotararii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, nu se petrece de azi de ieri si din iunie de cateva luni de zile. Ce inseamna aceasta? Sedinte inutile ale Senatului pe tema incompatibilitatii senatorului Mircea Diaconu, cheltuieli suplimentare - aduse naturii, pune-i in banci, cazeaza-i, du-i inapoi acasa, sedinte care nu s-au incheiat cu niciun rezultat. A fost nevoie de interventia Curtii Constitutionale pentru ca o hotarare a Inaltei Curti de Casatie sa fie respectata. Pe buna dreptate, cerem demisia de urgenta a presedintelui Senatului, a domnului Crin Antonescu, sub patronajul caruia acest lucru se petrece, presedinte al PNL", a declarat Mihai Razvan Ungureanu, potrivit realitatea.net.

Citeste si: CCR a decis: Mircea Diaconu isi pierde mandatul de senator


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.