USL va avea mai multe voturi decat PDL la parlamentare, dar daca scorul va fi 45 la 25, PDL este in drept sa doreasca sa participe la guvernare, sustine deputatul PDL Theodor Paleologu, precizand ca USL nu se va destrama, pentru ca partidele din Uniune vor fi unite de "dorinta de a exercita puterea".

Intrebat, la RFI, daca vede PDL in Guvern dupa alegerile din decembrie, Theodor Paleologu a raspuns: "Totul este posibil, depinde de rezultate. Evident ca cele mai multe voturi le va avea Uniunea Social Liberala, este clar. Depinde insa cu cat mai mult decat noi. Daca este un scor 45 la 25, de exemplu, din punctul meu de vedere, PDL-ul este in drept sa doreasca sa participe la guvernare. Dar sigur ca acest lucru e putin probabil, pentru ca e ca-n Miorita, avem alianta celor doi ciobani, pentru a-l elimina pe al treilea!".

Potrivit MEDIAFAX, Paleologu crede ca Uniunea Social Liberala nu se va desfiinta: "USL-ul eu nu cred ca se va destrama, cred ca-i va tine impreuna dorinta de a exercita puterea, de a impune prim-ministrul, de a-i numi pe oamenii apropiati in functii, pentru a scoate tot ce-i valoros, pentru simplul motiv ca a fost numit sau promovat de noi".

Theodor Paleologu avertizeaza ca 2013 va fi un an "catastrofal". "Eu nu cred ca USL-ul se va destrama asa usor, insa va fi enorma dezamagire, pentru ca anul 2013 va fi fara indoiala cel mai greu de pana acum si nu exagerez acest lucru, pentru ca am anumite informatii. Legat de fondurile europene. Exista o enorma exasperare fata de Romania in cercurile europene, iar aceasta propaganda desantata si iresponsabila impotriva institutiilor europene nu face decat sa agraveze situatia Romaniei, sa ne izoleze si 2013 va fi din acest punct de vedere un an absolut catastrofal!", afirma deputatul PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.