Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca presedintele Traian Basescu incearca sa se prezinte drept singurul garant al europenismului, occidentalismului si democratiei din Romania.

Potrivit realitatea.net, Antonescu este de parere ca, dupa recentele declaratii, Basescu a incalcat Constitutia "in spirit".

Intrebat daca a presedintele a incalcat Constitutia, Crin Antonescu a raspuns : "In spirit, da, dar nu in masura in care am putea de pilda sa discutam despre o suspendare (...), in spririt, insa, da".

De asemenea, intrebat daca se astepta ca Basescu sa se implice in campania eletorala, presedintele PNL a raspuns: "Da, ma asteptam. Cred ca nu sunt singurul, ba chiar intre noi putini au fost convinsi ca Traian Basescu va proceda de aceasta data ca un presedinte pe deplin constitutional, deci fara implicare in campania electorala".

Citeste si: Ponta: Basescu a devenit seful campaniei PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.