Marius Obreja afirma ca inlocuirea sa din postul de presedinte al AVAS a fost o decizie politica, la fel ca si numirea in aceasta functie, spunand ca nu are ce sa isi reproseze.

Marius Obreja a declarat, sambata, potrivit MEDIAFAX, ca decizia premierului Victor Ponta de a-l retrage din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a fost una politica.

"Numirile si eliberarile din diferite functii, cum este si cea de presedinte AVAS, sunt politice. Am asumat acest lucru si atunci cand am fost numit in acest post", a spus Obreja.

El a adaugat ca "din punct de vedere tehnic" nu are ce sa isi reproseze.

"Din punct de vedere tehnic consider ca mi-am indeplinit fara repros functia. Inlocuirea mea o inteleg ca o decizie politica, mai mult decat atat nu am de comentat", a spus Marius Obreja.

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.