Presedintele Traian Basescu a declarat ca, in opinia sa, marea prioritate pentru 2013 este mentinerea stabilitatii fiscale si indexarea pensiilor.

"Eu cred ca marea prioritate pentru la anul este sa mentinem stabilitatea fiscala si sa facem pasul urmator in aplicarea Legii pensiilor, adica indexarea, pentru ca e scrisa in mult-hulita lege, plecand de la Legea pensiilor, plecand de la realitatea ca de trei ani pensiile nu au mai fost indexate, cred ca ar trebui analizata posibilitatea indexarii pensiilor, inainte de a vorbi de toate procesele de reduceri si nu stiu ce, de fiscalitate", a spus Basescu.

El a precizat ca, in opinia sa, esenta este in stabilitate fiscala, iar partidele "care se intrec in a vinde gogosi pe televiziuni", sa vina cu oferta lor de reduceri de peste tot, dar alaturi de un buget despre care sa se poata spune ca este realist din punct de vedere al veniturilor, scrie MEDIAFAX.

"Privesc la partide si toate vin, care cu reduceri de TVA, care cu reduceri de cote unice, care cu toate ofertele pamantului. Niciunul nu asaza un buget realist, sa vedem ca exista baza corecta de realizare a acestor reduceri de care vorbeste toata lumea", a mai sustinut Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.