Premierul Victor Ponta sustine ca Anca Boagiu, "fatuca" aceasta care a fost ministrul Transporturilor, este vinovata de blocarea POS Transporturi, prin "acordarea in mod ilegal" a contractului pentru autostrada Nadlac-Arad, astfel ca "probabil va merge la DNA sa explice cum a dat contractul".

Victor Ponta a fost intrebat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza declaratiile Ancai Boagiu despre dreptul de veto al Romaniei la Consiliul European, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Doamna Boagiu, aceasta fatuca ce a fost ministrul Transporturilor prin meritele sale personale si pregatirea extraordinara, este direct vinovata si, probabil, va merge si la DNA de blocarea Programului Operational Sectorial pe Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a contractului, alaturi de doamna Traila, pentru Nadlac-Arad, unei firme pe care o stie foarte bine si pe al carei patron il stie foarte bine. Din cauza organizarii ilegale a licitatiei, Romania are acest program pe transporturi presuspendat. Ce sa ii mai raspund doamnei Boagiu, ca probabil va merge la DNA sa explice cum a dat contractul si cum o ajuta castigatorul contractului in campanie. E mare indrazneala, sa vorbesti de funie in casa spanzuratului. Mi se pare tipic pentru un PDL-ist", a spus Ponta.

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu sustine ca premierul Victor Ponta a compromis negocierile pe care presedintele Traian Basescu le va avea la Bruxelles pe tema bugetului UE, ea precizand ca folosirea dreptului de veto ar insemna blocarea bugetului UE.

Citeste si: Boagiu: Ponta prefera sa ne arate ca este acelasi copil mare si razgaiat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.