Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la lansarea candidatilor USL de la Cluj, ca in aceasta zona "inca este ceata", iar din acest motiv liderii Uniunii nu s-au putut tine de cuvant sa ajunga la ora stabilita si i-a indemnat pe cei prezenti ca in 9 decembrie sa "raspandeasca" ceata.

Potrivit MEDIAFAX, Ponta le-a spus simpatizantilor prezenti la mitingul de la Cluj ca la alegerile locale USL a reusit sa arate ca poate castiga consiliul judetean, in virtutea increderii pe care a inspirat-o.

"Cred ca, daca ati fi crezut mai mult astazi, aveati si primaria", le-a mai spus liderul PSD.

El le-a cerut participantilor ca, in 9 decembrie, sa "raspandeasca" ceata.

"Am vrut sa ne tinem de cuvant, sa venim la timp, dar la Cluj inca e ceata. Va rog ca in 9 decembrie sa aveti grija ca ceata sa se raspandeasca. (...) Sunt convins ca pe 9 decembrie ceata va lasa loc unei victorii pe care o meritam si pentru care stim ce avem de facut in continuare", a afirmat presedintele PSD.

La mitingul USL participa, potrivit organizatorilor, aproximativ o mie de persoane.

Liderii USL au ajuns cu intarziere la mitingul de la Cluj, deoarece avionul cu care au venit nu a putut ateriza la timp din cauza cetii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.