Deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat ca a luat decizia de a candida intr-un colegiu din municipiul Roman si nu in Bucuresti din cauza atacurilor mediatice ale adversarilor politici la adresa sa.
"M-am gandit sa vin in fata unor oameni care ma pot judeca dupa fapte si nu dupa vorbe. Ca ministru am fost extrem de vizata de atacuri mediatice ale adversarilor politici. Am considerat ca este bine sa vin in fata unor oameni care ma pot judeca dupa ce am facut pentru ei si nu dupa ce se spune la televiziuni", a declarat Udrea, potrivit realitatea.net.

"Aici, la Roman, am reusit sa fac o buna echipa cu primarul Dan Laurentiu Leoreanu, am adus pentru prima data in ultimii 20 de ani fonduri atat europene cat si de la minister pentru investitii mari: reabilitarea drumurilor, locuinte prin ANL, centru istoric, bazinul de inot, sala de sport, consolidarea blocului cu bulina. Este vorba de peste 600 miliarde de lei vechi din fonduri europene si 300 miliarde de lei bani de la buget. Consider ca, facand asta pentru oameni, ei ma pot judeca pentru ce am facut", a mai adaugat fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.