Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu exista nici o sansa ca partidul liberal sa se alieze cu PDL dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie.
"Am vazut ca si statutul meu personal incepe sa se amelioreze in intentiile domnului Vasile Blaga, ceea ce ma face desigur mai optimist, in ciuda varstei mele inaintate. Nu are cum face domnul Vasile Blaga o propunere in sensul acesta (n.r.- o viitoare guvernare cu PNL), pentru ca PNL este fondator al USL, PNL a fost, este si va fi pana cand va exista USL o parte componenta a acesteia si a respectat si isi respecta si in opozitie si la putere toate angajamentele si, ca atare, nu avem cum pe un asemenea subiect sa avem un dialog cu Vasile Blaga si cu PDL. Deci, inca o data ii multumesc, pentru ca e vorba sa fim politicosi", a declarat Antonescu, potrivit adevarul.ro.

Raspunsul presedintelui PNL vine in urma afirmatiilor lui Vasile Blaga conform carora, din punctul sau de vedere, o alianta PNL-PDL ar fi naturala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.