Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, joi, ca Victor Ponta incearca sa se apropie de presedintele Traian Basescu dupa ce a fost izolat de colegii de alianta.

"Eu cred ca domnul Ponta nu mai are putere sa reziste acestei ofensive a domnilor Dragnea, Voiculescu si Antonescu si de asta incearca o apropiere de Traian Basescu pentru ca e clar ca este singur in USL si liderii USL stiu ca e un plagiator si un om antieuropean care nu mai poate fi premier dupa 10 decembrie", a declarat Preda, potrivit realitatea.net.

De asemenea, liderul PDL a precizat ca Ponta nu are nici una dintre calitatile de care un politician are nevoie pentru a ocupa functia de premier.

"Primul-ministru Ponta si USL nu il pot santaja pe seful statului cu privire la ce se va intampla pe 10 decembrie. Pe 10 decembrie, seful statului va invita partidele la Cotroceni pentru a desemna premierul. Premierul trebuie sa fie un om european, proamerican, un om ce respecta statul de drept, care nu minte, care nu inchide unitatile economice si un om care nu plagiaza. Niciuna dintre aceste calitati nu apartin domnului Ponta", a mai adaugat Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.