Traian Ungureanu a declarat, joi, ca Romania se afla in fata unui "pericol iminent", iar votul din 9 decembrie trebuie sa fie "un scut anti-USL".

"Ne aflam in fata unui pericol iminent, nu o spunem noi, o spun cifrele, cifrele care trag in jos Romania. Repet, ne aflam in fata unui pericol iminent, suntem la cateva saptamani de dezastru. Recesiunea, inflatia, lipsa de investitii si peste toate minciuna permanenta a guvernului Ponta vor fi fatale Romaniei, Romaniei care inseamna in primul rand nivel de viata pentru milioane si milioane de oameni. Romanii au primit de fapt de la USL doar dreptul la frica, frica de concediere, frica de disparitie a salariului, un sentiment foarte bine cunoscut la Oltchim", a declarat purtatorul de cuvant al ARD, potrivit realitatea.net.

De asemenea, Ungureanu a afirmat ca, cu USL la guvernare, tara a iesit de sub control si se prabuseste.

"E cert ca, pana la USL, Romania era o tara cu probleme, dar o tara gvernata. Cu USL Romania a iesit de sub control si se prabuseste. Nu este nicio mirare atata timp cat prim ministru este Victor Ponta, adica un politician catastrofal pentru mediile economice, pentru mediul economic, pentru investitori, pentru oamenii care muncesc intr-o companie, mai ales intr-o companie de stat, Victor Ponta este doar prieten al inflatiei si a scumpirilor", a mai adaugat Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.