Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, ii cere presedintelui ANI sa faca dovada ca ministrii stiau ce urmeaza sa faca Agentia Nationala de Integritate.

"Am constatat cu tristete ca presedintele ANI, Horia Georgescu nu a invatat ce inseamna o functie publica apolitica si continua atacurile electorale. ANI s-a implicat intr-o chestiune pur electorala. Presedintele ANI are iarasi o problema cu ministrii, mai ales cu persoana mea, si ii cer public sa faca dovada a ceea ce a spus, ca ministrii stiau ce urmeaza sa faca ANI. Sa demonstreze ca am fost informat de ANI in vreun fel, sa faca dovada publica. Este o noua minciuna aruncata in spatiul public. Am aflat de aceasta incompatibilitate din presa, nu am fost informat oficial despre conflictul de interese", a declarat Pop, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, ministrul delegat pentru Dialog Social spune ca i-a cerut lui Georgescu "sa dovedeasca cei 300.000 de euro pe care i-a luat de la parinti cu imprumut, daca tranzactiile sunt legale".

Citeste si: Presedintele ANI: Reactiile politicienilor sunt inadmisibile, sunt forme de intimidare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.