Deputatul PDL de Iasi Nicusor Paduraru sustine ca decizia presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, ca viitorii deputati sa nu mai locuiasca la hotel, ci sa stea cu chirie in Bucuresti, are iz electoral, in timp ce deputatul PSD Vasile Mocanu spune, ironic, ca el poate sta si intr-un bordei langa gara.

Deputatul PDL Nicusor Paduraru a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca are rezerve in ceea ce priveste seriozitatea propunerii lui Valeriu Zgonea, pentru ca tema este lansata in plina campanie electorala.

"Tema lansata sigur ca are iz electoral, dar este o solutie care poate fi aplicata. Ma intreb de ce vine abia acum propunerea si nu a fost aplicata mai de mult. Am totusi o retinere asupra seriozitatii propunerii lui Zgonea, cat timp suntem in campanie electorala"
, a afirmat deputatul PDL Nicusor Paduraru.

El a precizat ca daca decizia ar fi aplicataar aparea unele probleme legate de transportul deputatilor la Parlament: "In prezent se asigura transportul de la hotel la Parlament. Cand nu vom mai sta in acelasi loc, va fi o problema".

Zgonea nu mai vrea ca deputatii sa locuiasca in hoteluri: Vom reduce cheltuielile cu aproape 60%

Deputatul PDL a mai spus ca in urma cu doi ani fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase a propus eliberarea camerelor din hotel ocupate de parlamentari pe timpul verii, pentru reducerea cheltuielilor, dar ca ideea a fost respinsa.

"Atat domnul Zgonea, cat si alti colegi de-ai lui erau nervosi atunci. Daca tot nu este sesiune parlamentara in timpul verii de ce sa nu eliberam camerele?", a adaugat Nicusor Paduraru.

La randul sau, deputatul PSD de Iasi Vasile Mocanu spune ca decizia lui Valeriu Zgonea nu il afecteaza, explicand ca el poate sta oriunde.

"Daca se poate sa nu coste deloc cazarea noastra, treaba e buna. Nu ma afecteaza, eu unul stau oriunde. Sa faca un bordei langa Gara de Nord si mergem acolo", a afirmat, ironic, deputatul PSD Vasile Mocanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.