Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca Alianta Romania Dreapta are o lista cu cinci persoane potrivite pentru a ocupa functia de prim-ministru dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Avem o lista cu oameni care ar putea prelua o astfel de responsabilitate. Ne-am gandit in alianta la cinci nume care ar putea sa ocupe o astfel de responsabilitate, si oricum toti ar fi mult mai buni decat domnul Ponta si prin faptul ca nu ar minti in halul asta si oricum ar avea experiente administrative mult mai mari ca domnul Ponta fiecare dintre ei", a declarat Blaga, la Nasul Tv.

De asemenea, presedintele PDL a afirmat ca, dupa alegeri, o alianta normala ar fi cu PDL.

"O alianta naturala ar fi cu PNL. Nu am avea nicio problema cu ei din punctul unui program de guvernare cu adevarat bun pentru Romania, nu ii spun nici de stanga, nici de dreapta, un program de guvernare adevarat pentru Romania, dar pe de alta parte eu cred ca lucrurile acestea s-ar si putea intampla daca avem acest scor pentru ca eu cunosc foarte multi oameni din PNL care isi doresc lucrul acesta", a mai adaugat fostul presedinte al Senatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.