Traian Basescu, a anuntat, prin intermediul purtatorului de cuvant Bogdan Oprea, ca nu a primit solicitare din partea premierului pentru o intrevedere miercuri.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, nu a primit pana la aceasta ora nicio solicitare din partea primului-ministru al Guvernului Romaniei, domnul Victor Ponta, in vederea unei intalniri in cursul zilei de maine. Cand va exista o astfel de solicitare, evident se va stabili o zi si o ora in functie de agendele celor doi inalti oficiali", a declarat Oprea.

In programul public de miercuri al presedintelui Basescu, anuntat de Administratia prezidentiala, figureaza primirea delegatiei FMI, BM si CE si a unei delegatii a companiei Dacia-Renault.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va avea o intalnire cu președintele Traian Basescu, miercuri, cand se va intoarce de la Bruxelles, subliind ca seful statului va decide daca ii va da sau nu mandatul sa participe la Consiliul European, scrie realitatea.net.

Ca reactie la anuntul Administratiei Prezidentiale privind programul "incarcat al presedintelui", premierul a declarat marti ca dupa reuniunea de la Bruxelles de miercuri, in drum spre aeroport o sa il caute pe presedinte pentru intalnirea de miercuri legata de mandatul de reprezentare la Consiliul European.

"In drum spre aeroport o sa il caut pe presedinte ca sa stabilim intalnirea", a spus Ponta, raspunzand unei intrebari, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.