Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca liderii USL au pus la punct calendarul actiunilor comune pentru campania electorala, precizand ca Ziua nationala va fi petrecuta in Bucuresti.

"Avem stabilite, in vederea acestei campanii electorale, o serie de actiuni comune, cu alte cuvinte, actiuni la care co-presedintii, liderii centrali ai partidelor din Uniunea Social Liberala vor participa impreuna si, in sensul acesta, va pot furniza cateva date de calendar care au fost decise definitiv astazi: 15 noiembrie la Bucuresti, 16-17 noiembrie in Ardeal - Cluj, Mures, Bistrita, 23-24 noiembrie in Moldova – Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, 29 noiembrie – Dobrogea, 30 noiembrie – in Banat, 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, vom fi impreuna in Bucuresti si 6 decembrie in Oltenia", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a mai sustinut ca in afara acestor actiuni, unde liderii USL vor participa impreuna, sunt si alte actiuni electorale separate.

"Sigur ca intre timp se desfasoara, dupa un calendar detaliat, toate actiunile colegilor nostri din teritoriu, propriile noastre actiuni in colegiile in care candidam", a mai afirmat presedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.