Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu, spune ca reclamatia depusa de USL Gorj impotriva sa la BEJ intrucat a organizat un spectacol electoral, unde a impartit biscuiti, arata "disperarea" lui Victor Ponta pentru ca nu va mai fi premier din 10 decembrie.

Potrivit MEDIAFAX, Dan Diaconescu a declarat ca spectacolul pe care l-a organizat, joi seara, la Targu Jiu, si in timpul caruia au fost impartite participantilor pachete cu biscuiti si sucuri, nu a reprezentat o forma de mita electorala pentru ca, la acel moment, campania electorala nu incepuse.

"Victor Ponta Viorel e disperat. Alta sansa decat sa ma aresteze pentru ca el sa ramana premier nu are, iar pentru asta invoca diverse pretexte. A fost o mare sarbatoare pentru oamenii in Targu Jiu, a fost cel mai reusit spectacol din istoria orasului, iar asta nu i-a picat bine lui Victor Ponta. A doua zi nu a reclamat nimeni vreo neregula, de abia dupa ce vineri seara Ponta si-a dat seama ca lansarea candidaturii sale a fost un esec a fost facuta aceasta plangere. El si-a lansat candidatura tot pe insulita de pe Jiu, ca si mine, si chiar imi ceruse sa-i las si lui scena pe care am folosit-o la spectacol, ceea ce nu se putea", a spus Diaconescu.

Dan Diaconescu risca dosar penal pentru mita electorala

Liderul PP-DD sustine ca nu se teme de dosarul ce va fi deschis pe numele sau pentru ca este constient ca a intrat in lupta cu premierul Victor Ponta, care este deputat inca din 2004.

"Victor Ponta a avut la lansare doar vreo 300 de oameni, adusi cu arcanul, activisti ai PSD de prin judet, iar de aici supararea lui. Ma astept ca pana in 9 decembrie sa ma aresteze pentru ca, altfel, pe 10 decembrie eu voi deveni premierul Romaniei. Ati vazut ca spune ca eu calc oamenii pe strazile din Targu Jiu cu Rolls-Royce-ul meu. Daca afirmatia aceasta este adevarata, inseamna ca Victor Ponta a spus adevarul si in cazul Oltchim, si in cazul acestui mega-spectacol reusit", a mai declarat Diaconescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.