Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca liderii PDL se comporta ca "Hitler in buncar, in 1945", deoarece spera ca PSD si PNL sa se certe si USL sa se destrame.

Intrebat cum comenteaza o eventuala schimbare in fruntea PNL intre Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu, Ponta a afirmat ca USL va castiga alegerile parlamentare, iar cearta nu va mai avea loc.

"Cei de la PDL se comporta ca Hitler in buncar, in 1945. Si Hitler, atunci, spunea ca o sa se certe americanii cu rusii, englezii. Spera, dar nu s-a intamplat. Nu se va intampla nici lucrul acesta. Nu se va certa PSD cu PNL si eu nu cred ca va fi nicio criza, nici in PSD, nici in PNL. Am vazut ca moare de grija mea domnul Lazaroiu, apreciez grija pentru mine si ma bazez pe o chestiune simpla de logica politica: niciun lider politic care isi duce partidul la victorie nu are nicio problema in partid. Cei care isi duc partidele la infrangere pierd functia de lider. Motiv pentru care domnul Antonescu si cu mine, castigand alegeri in acest an si in decembrie, o sa ramanem lideri", a declarat presedintele PSD, potrivit realitatea.net.

Citeste si: Ponta spune ca aparitiile in public ale lui Udrea, Anastase si Videanu aduc voturi USL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.