Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca este convins de nevinovatia tuturor colegilor din actualul Guvern impotriva carora ANI a lansat acuzatii in prima zi de campanie, precizand ca Dan Mihalache trebuia sa se abtina de la limbajul folosit la adresa sefului ANI.

Antonescu a fost intrebat cum vede atacul secretarului general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, la adresa sefului ANI, pe care l-a catalogat drept o "jigodie frustrata".

"Consider ca a fost nepotrivita exprimarea colegului meu, in plan uman pot sa inteleg. Atunci cand esti demnitar trebuie sa-ti controlezi emotiile si dezavuez formula, limbajul, modul in care a reactionat Dan Mihalache. Asta este tot o chestiune de forma regretabila"
, a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a mai spus ca nu s-a pus niciodata in USL problema nerespectarii unei decizii din partea unei instantei judecatoresti.

"Sunt convins de nevinovatia tuturor colegilor mei incriminati", a mai afirmat liderul PNL, Andi Manciu.

Secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, a declarat, vineri, ca il va da in judecata pe seful ANI, Horia Georgescu, referindu-se la acesta cu formula "aceasta jigodie frustrata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.