Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Alexandria, la evenimentul de lansare a candidatilor USL din Teleorman, ca anunta Parchetul General si DNA ca in aceasta campanie electorala isi va folosi intreaga capacitate politica de a determina cetatenii sa voteze USL.

"Sunt prieten cu Liviu Dragnea pentru ca are curaj si anunt Parchetul General si Departamentul National Anticoruptie din Romania ca in aceasta campanie electorala si eu imi voi folosi intreaga capacitate politica de a determina cetatenii din Teleorman si din Romania sa voteze USL", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca este prieten cu Liviu Dragnea pentru ca, impreuna cu acesta, a construit USL.

"Sunt prieten cu Liviu Dragnea pentru ca, impreuna cu Liviu Dragnea, cu Victor Ponta, cu Daniel Constantin, cu Radu Stroe am pornit aceasta constructie pentru milioane de oameni, care este USL, si vom ramane impreuna pana cand vom avea o Romanie puternica nu pentru USL, pentru PSD sau PNL, ci o Romanie pentru toti romanii", a adaugat Antonescu.

Liderul PNL, care este si el candidat intr-un colegiu de senator din Teleorman, a aratat ca nu vrea si nu crede ca trebuie sa se mai vorbeasca in aceasta campanie despre cei care au condus pana acum Romania sau despre Traian Bsaescu.

"Toti romanii stiu despre ce-i vorba. Acum trebuie sa vorbim despre viitor, despre noi, despre ce vom face cu puterea pe care ne-o veti da la 9 decembrie si cu aceasta putere, cu acest Guvern, cu aceasta majoritate, cu acest prim-ministru vom face Romania puternica", a spus Antonescu.

El a precizat ca "Romania puternica" - aceasta fiind si denumirea programului de guvernare al USL - repreazinta o tara care are conducatori puternici, capabili sa reprezinte interesele nationale.

"Romania puternica este o tara care are conducatori (...) capabili sa spuna limpede oricui: suntem prieteni cu toata lumea, nu primim ordine de la nimeni decat de la propriul nostru popor, de la propriul nostru Parlament, de la propriii nostri alegatori. Atat"
, a spus Antonescu.

"Va doresc ca la capatul a patru ani sa puteti spune: niciodata nu i-a fost mai bine nici Alexandriei, nici Teleormanului, nici Romaniei, decat pe vremea in care Ponta era prim-ministru, Dragnea era macar ministru si Antonescu era presedinte. Doamne ajuta!", a incheiat Antonescu.

Citeste si:
Percheziții DNA la Ministerul Finanțelor. Biroul unui șef din...
Percheziții DNA la Ministerul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.