Mihai Razvan Ungureanu a declarat, joi, ca absenta lui Crin Antonescu de la ceremonia de investire a lui Raed Arafat reprezinta un gest jignitor la adresa noului ministru al Sanatatii.

"Imi pare rau sa o spun, dar domnul presedinte Antonescu, in continuare, nu-si intelege rolul in stat. Domnia sa era presedinte, este inca presedinte al Senatului, nu e doar o chestiune de politete, este o chestiune de reprezentativitate si asteptam un cuvant ca membrii Biroului Permanent al Senatului sa aiba o parere despre faptul ca presedintele Senatului nu merge la o ceremonie la care in mod natural este invitat", a declarat Ungureanu, intr-o conferinta de presa, potrivit rtv.net.

De asemenea, fostul premier a afirmat ca actiunile lui Antonescu pot fi explicate prin "prin atitudinea pe care o are fata de institutiile statului de drept".

"N-ar fi vrut nimeni sa fie in pielea domnului ministru Arafat. Sa nu-ti vina presedintii Camerelor la o ceremonie mi se pare jignitor la adresa ministrului, nu doar la adresa institutiei prezidentiale", a mai adaugat Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.