ARD va depune, joi, la sediile tuturor prefecturilor din tara bilantul celor sase luni de guvernare USL, sub forma unei carti negre a guvernarii USL, a declarat purtatorul de cuvant al campaniei aliantei, Traian Ungureanu.

Copresedintii ARD Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu au sustinut o conferinta de presa in care au prezentat un bilant al celor sase luni de guvernare USL, Blaga aratand ca promisiunile USL s-au dovedit a fi "numai minciuni", transmite MEDIAFAX.

"Toti colegii nostri vor prezenta in teritoriu punctul de vedere al ARD, astfel incat in fiecare judet sa fie cunoscute si prezentate in fata mass-media locale, cat mai multa lume, cati mai multi cetateni ai Romaniei sa stie care este realitatea", a spus Blaga.

Mihai Razvan Ungureanu a aratat ca tinta de crestere economica a coborat de la 2,5% la 0,9% si va ajunge la 0,6%, aratand ca reintrarea in recesiune este un lucru care il ingrijoreaza. "Au dat liber la achizitia de masini, va trebui sa platim pentru luxul pe care guvernantii cred ca trebuie sa-l afiseze", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu.

Bilantul ARD privind guvernarea USL are titlul: "USL - au promis miere, au oferit fiere. Sase luni de minciuni, incompetenta, abuzuri si distrugere a reputatiei internationale a Romaniei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.