Premierul a declarat, miercuri, ca discutia pe care a avut-o cu presedintele Traian Basescu a fost una "extrem de serioasa, de tehnica si de institutionala", el exprimandu-si totodata speranta ca Guvernul si Presedintia vor continua sa colaboreze la fel de bine atat pana la alegeri, cat si dupa.

"Astazi, in cadrul consultarilor pe care le-am avut cu presedintele Romaniei, a fost o discutie extrem de serioasa, de tehnica si de institutionala si nu pot decat sa spun ca, din punctul meu de vedere ca prim-ministru, atat pana la alegeri, cat si dupa alegeri imi doresc ca cele doua institutii, institutia Guvernului si institutia Presedintelui, sa respecte aceste linii de colaborare institutionala si sa punem de fiecare data in discutie si in atentia publicului problemele cu adevarat importante pentru viata de zi cu zi a cetatenilor Romaniei si despre viziunea pe care eu o am si Guvernul o are pentru perioada 2013-2016, perioada unui mandat intreg de guvernare", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Seful Executivului a mentionat ca a fost un moment foarte bun in care, impreuna cu presedintele, s-a analizat activitatea Guvernului in cele sase luni care au trecut de la investirea Cabinetului sau, el insistand asupra stabilitatii macroeconomice.

Intalnirea Basescu-Ponta s-a incheiat. Nu au discutat despre reprezentarea la UE

El a reluat ideea ca discutia avuta miercuri cu presedintele a fost una extrem de serioasa si de institutionala, "mult diferita" de discutii anterioare care au facut deliciul presei.

Intrebat de jurnalisti daca are o explicatie pentru acest lucru, Ponta a raspuns: "Cred ca amandoi am vrut sa-l dezamagim pe domnul Cristoiu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.