Aproape 50 de membri ai filialei Arad a partidului Forta Civica si-au dat demisia din formatiunea politica a lui Mihai Razvan Ungureanu si s-au inscris in PNL.

[UPDATE] Forta Civica dezminte, intr-un comunicat, informatiile aparute in presa conform carora un numar important de membri ai partidului din organizatia Arad ar fi parasit formatiunea pentru a se inscrie in PNL, sustinand ca, "in realitate, este vorba despre doar doi simpli membri".

"Partidul Forta Civica dezminte informatiile aparute in presa conform carora un numar important de membri ai partidului din organizatia Arad ar fi parasit partidul pentru a se inscrie in PNL. In realitate, este vorba despre doar doi simpli membri, fara niciun fel de activitate in perioada in care au activat ca membri ai Fortei Civice", se arata in comunicat, transmite MEDIAFAX.

Forta Civica mai spune ca "imbratiseaza acest proces absolut natural de primenire, proces in urma caruia partidul isi va consolida o echipa unita, cu adevarat capabila sa puna in practica programul politic de dreapta in folosul tuturor romanilor".


Potrivit adevarul.ro, sase dintre cei sapte membri ai biroului de conducere Forta Civica Arad, impreuna cu alti 40 de membri de partid si-au dat demisia, dezamagiti de faptul ca partidul condus de Ungureanu s-a dovedit a fi "doar un vehiucul electoral al PDL".

"Tot timpul am crezut ca Forta Civica reprezinta a treia cale in politica, insa partidul a deraiat alaturi de PDL. E doar un vehicul electoral al PDL. Asa ca avem o singura cale - USL"
, a declarat Vlad Botos, unul dintre cei aproximativ 50 de oameni care s-au inscris in PNL.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.