Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, intrebat despre cea mai recenta postare a lui Traian Basescu pe Facebook, ca presedintele Romaniei are dreptul sa se pronunte asupra problemelor tarii si ca acesta nu este in campanie.

Intrebat cum comenteaza cea mai recenta postare a lui Traian Basescu pe Facebook, Blaga a raspuns: "Presedintele Romaniei a decis, si Curtea Constitutionala a scris negru pe alb in hotarare, are dreptul sa se pronunte asupra problemelor tarii. Mai departe, noi suntem in campanie, domnia sa nu este in campanie cu noi", a spus Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca ar trebui ca Traian Basescu sa iasa public si sa faca declaratii, Blaga a raspuns ca nu ii da sfaturi presedintelui.

"Nu mi-am permis in viata mea sa-i dau sfaturi domnului presedinte, nu o fac nici acum", a raspuns Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu spune, intr-un mesaj video postat pe Facebook in care le multumeste celor care i-au transmis mesaje de ziua sa, ca, desi a tacut "putin" in ultimul timp, nu inseamna ca a inceput sa gandeasca altfel despre tara sa, iar acest lucru se va vedea curand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.