Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au avut, luni, in conferinta de presa, un schimb de replici referitoare la Traian Basescu, Ponta spunand ca nu stie de ce Antonescu il bruiaza cand vorbeste despre seful statului, replica liberalului fiind aceea ca el nu face decat sa rada.

"In 2013 primul semestru trebuie sa avem finalizat textul de revizuire a Constitutiei, in asa fel incat sa intram in 2014 cu regiuni prevazute in Constitutie, sa intram cu un cod electoral, cu un sistem al referendumului foarte clar. Si nu va mai fi vorba ca e contra lui Basescu. Domnul Basescu isi termina mandatul cel mai tarziu in 2014", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

"Nu-l vedeti pana la finalizarea mandatului la termen pe domnul Basescu?", a fost intrebat Ponta de un jurnalist.

"Nu-l vede. Nu bate atata", a raspuns Crin Antonescu in locul lui Ponta, razand.

"In ciuda imaginii ca sunt un intim al domnului Basescu, habar nu am ce gandeste domnia sa", i-a raspuns si Ponta jurnalistului.

"Nu stiu daca domnul presedinte Basescu doreste sau nu, Dumnezeu stie, sa-si termine mandatul. Asta este o decizie care-i apatine domniei sale. Nu mie si nu noua. Eu ma refeream - maxim 2014, sper sa nu-si prelungeasca mandatul. Ca si-l micsoreaza sau nu, e un lucru care-i apartine", a spus Ponta, in timp ce Crin Antonescu comenta alaturi, razand.

"Nu stiu de ce domnul Antonescu ma bruiaza cand vorbesc de presedinte. Asa voi manifesta respect si fata de presedinte si cand veti fi dumneavoastra, domnul Antonescu", i s-a adresat Ponta, direct, lui Antonescu, razand.

"Eu nu faceam decat sa rad, eu nu va bruiez cu nimic", i-a replicat Antonescu.

Intrebat de jurnalistul respectiv despre posibilitatea unei "noi suspendari", Ponta a raspuns: "A domnului Antonescu?".

Dupa acest schimb de replici intre cei doi co-presedinti, ai USL Ponta a intrat in registrul serios, precizand ca, daca Traian Basescu nu va comite noi incalcari ale Constitutiei, nu crede ca e de actualitate si oportun sa se vorbeasca despre suspendare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.