Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, contracandidatul liderului PSD Victor Ponta la Camera Deputatilor, a declarat, luni, ca Targu Jiu ar fi sub teroare si ca primul-ministru, impreuna cu primarul orasului, ar controla toata zona.

Dan Diaconescu s-a prezentat luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, la intrare el declarand reporterilor ca "este a 52-a prezenta la DNA", transmite MEDIAFAX.

"La prima am si fost arestat, au urmat 50 de audieri in alte dosare si ca sa-l citez pe procurorul Panait - Dumnezeu sa-l ierte! - as putea spune: Ponta, cainele de Ponta mi-a facut-o!", a mai spus Diaconescu.

Diaconescu a mai aratat ca in drumul sau spre DNA un taximetrist i-ar fi spus sa nu lase "Olt-Crinul" lui Victor Ponta.

"Dar eu prefer si inchisoare din nou pentru eliberarea Oltchim si eliberarea Targu-Jiului. Aceasta citare vine ca urmare a celor petrecute in Targu Jiu. De vreo patru zile m-am mutat acolo, de vreo sase zile mi-am anuntat candidatura acolo si asta pentru a-l inlatura pe Victor Ponta din actuala clasa politica si pentru a scapa poporul de unul din cei doi banditi, ciocoi importanti, e vorba de tandemul Victor Ponta-Traian Basescu, tandem ce face rau Romaniei", a mai aratat Diaconescu.

Dosarul Oltchim: Diaconescu a aflat acuzatiile formulate impotriva sa

Acesta a precizat ca nu poate inchiria restaurante, hoteluri, stalpi sau colturi de afisaj publicitar, caliicandu-le drept represalii la adresa sa. "Ceea ce se va intampla in spate (indicand DNA - n.r.) mai putin conteaza. Ponta a si declarat public ca ar dori arestarea mea daca s-ar putea inainte de alegeri ca sa nu-l incurc la Colegiul 6 de deputat. Nu mi-e teama, prefer sa platesc cu libertatea mea pentru eliberarea poporului roman. Acum doi ani si ceva dupa ce am strans un milion de semnaturi pentru legea celor 20.000 de euro am platit cu patru zile de inchisoare. Acum dupa ce imi permit sa am aproximativ 29% facute de adversari in Colegiul 6 probabil o sa mai platesc cu alte trei, patru sau zece zile de inchisoare, oricum voi sta inchis pana pe 9 decembrie, cand poporul roman va iesi din sclavie", a mai aratat Diaconescu.

Citeste si:
Percheziții DNA la Ministerul Finanțelor. Biroul unui șef din...
Percheziții DNA la Ministerul...

Acesta a afirmat ca "a incercat sa inchirieze la Targu Jiu Hotelul Ana" despre care a aflat ulterior ca este al primarului, "care are o combinatie cu Victor Ponta.

"Acolo sunt numai proprietatile primarului si ale lui Victor Ponta. Este o adevarata teroare in Targu Jiu", a mai spus Diaconescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.