Europarlamentarul PNL Renate Weber a declarat, vineri, ca votul Senatului in cazul lui Mircea Diaconu este "profund nefericit".

"Din punctul meu de vedere, este o decizie profund nefericita a Senatului si chiar de neinteles, pentru ca statul de drept asta inseamna: iti place sau nu-ti place o lege, ea trebuie respectata, iti place sau nu-ti place o decizie a unei instante, ea trebuie respectata! Faptul ca acea decizie ti se pare nedreapta, asta pot sa inteleg, dar asta nu inseamna ca nu ai obligatia sa o respecti", a declarat Weber, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, europarlamentarul a afirmat ca a fost surprinsa de atitudinea lui Diaconu si nu intelege de ce nu a facut el "un pas inapoi".

"M-a surprins chiar atitudinea domnului Diaconu, un om pentru care am foarte mult respect, cu atat mai mult cu cat a si declarat ca nu va mai candida. Nu inteleg de ce nu a facut dumnealui un pas inapoi si nu s-a retras. Dar, ma rog, dincolo de chestiunea personala a domnului Diaconu, ramane intr-adevar votul Senatului. In opinia mea, repet, este un vot nefericit! Daca nu-ti place o anumita legislatie sau o anumita situatie, nu acesta este raspunsul", a mai adaugat Renate Weber.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.